MITING Piața Victoriei, #REZIST. Bot, HUIDUIT de protestatari

A fost miting în Piața Victoriei de 1 Decembrie. Câteva sute de oameni au stat în ploaie în fața Guvernului. În jurul ore 22:00, mitingul s-a încheiat cu o horă. 

Protestatarii care s-au adunat vineri seară în Piaţa Victoriei, pe ploaie, au scandat lozinci împotriva Guvernului şi au cântat Imnul Naţional. Ei şi-au manifestat nemulţumirea pentru că-n acel loc va fi organizat, de către Primăria Capitalei, un târg de Crăciun. 

La un microfon instalat în Piața, au vorbit mai mulți protestatari. A luat cuvântul și Mălin Bot, care ar fi fost huiduit de către ceilalți protestatari. 

[citeste si]

În această dimineață, Mălin Bot a dat o replică informației că a fost huiduit, susținând că este o știre falsă și că în spatele ei ar fi Gabriela Firea, primarul Capitalei, care ar fi plătit bani unei anumite publicații pentru reclame. 

”Fusesem acolo, am filmat (imaginile sunt pe youtube) am vorbit cu foarte multi oameni, am fost invitat sa vorbesc la microfon, am vorbit. (...) Este pur si simplu scandalos cum pot acesti mercenari de presa sa inventeze pur si simplu lucruri despre oameni.” a mai scris Bot. 

Ceea ce a uitat Mălin Bot este că informația apare publicată prima oară pe Hotnews.ro, în jurul orei 19:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel