Miting pentru demisia lui Cristian Popescu Piedone, marți, în Piața Universității

Un anunț postat pe Facebook cheamă bucureștenii la un miting, marți, în Piața Universității, pentru demiterea primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone începând cu ora 18.00.

Anuntul a fost postat pe pagina "DEMISIA Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori", alaturi de mesajul: "SA NU MAI LASAM OAMENII SA FIE SACRIFICATI IN NUMELE SPAGII!".

Edilul Secorului 4 a declarat, sambata, ca nu are ce sa-si reproseze si ca din punctul de vedere al primariei Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 31 de oameni au murit.

Citește și: Marșul durerii pentru Colectiv a fost degeaba

Primarul a declarat sambata, in fata clubului Colectiv, ca localul nu detinea autorizatii de la ISU pentru ca avea o declaratie pe propria raspundere, care este cuprinsa intr-un acord de functionare.

"Avem la dosar toate actele, am indeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de functionare (...) Legea Politiei locale spune ca pentru eliberarea acordului de functionare trebuie sa avem acordul locatarului, contractul de inchiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comertului. Locatarul da declaratie pe proprie raspundere despre ce activitatea pe care trebuie sa o desfasoare. Acordul de functionare insumeaza toate acordurile de la toate instititutiile", a sustinut primarul Sectorului 4, unde se afla Clubul Colectiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel