Miting la Automobile Dacia, protest faţă de modificarea Codului Muncii

sindicat dacia
sindicat dacia

Conducerea Sindicatului Automobile Dacia a anunţat că va organiza, marţi, un miting de protest la Mioveni, faţă de modificarea Codului Muncii şi a contractului colectiv de muncă, dar şi faţă de scumpirea carburanţilor, la eveniment fiind aşteptate aproximativ 10.000 de persoane.

Miting la Automobile Dacia, protest faţă de modificarea Codului MunciiConducerea Sindicatului Automobile Dacia a anunţat că va organiza, marţi, un miting de protest faţă de modificările care ar urma să fie aduse Codului Muncii, contractului colectiv de muncă, Legii sindicatelor şi Legii conflictelor de muncă şi faţă de scumpirea carburanţilor, care, în opinia membrilor de sindicat, provoacă scăderea nivelului de trai în România, transmite Mediafax.

Potrivit vicepreşedintelui Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, mitingul va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşul argeşean Mioveni, la protest fiind aşteptaţi aproximativ 10.000 de oameni, salariaţi ai Dacia şi locuitori.

"Este forma noastră de protest faţă de modificarea Codului Muncii şi faţă de toate schimbările care se preconizează la Legea contactului colectiv de muncă, la Legea sindicatelor şi la cea privitoare la conflictele de muncă. Va fi un protest şi faţă de scumpirea carburanţilor care înseamnă scăderea nivelului de trăi a poporului român. Contăm pe prezenţa a 10.000 de oameni", a declarat, luni, vicepreşedintele Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache.

Iordache a precizat că mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia nu este îndreptat împotriva patronatului de la Dacia, iar protestul de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni va începe la ora 13.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel