Miting 10 august. Ciuvică: Erau zece inși pe lista organizatorilor

Mitingul diasporei nu mai este asumat de nimeni. Mugur Ciuvică susține că "Primăria Capitalei a fost prea serioasă" în abordarea solicitării cu privire la organizare. 

Mitingul de pe 10 august nu a mai fost asumat de nimeni după ce Primăria Capitalei a tratat subiectul cu toți specialiștii pentru asigurarea măsurilor unei mișcări civice care se anunța a fi de un milion de participanți. Emanuel Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni a declarat la Antena 3 că nu și-a mai asumat organizarea manifestației pentru că a fost anunțat în foarte scurt timp să se prezinte la Primăria Municipiului București și nu avea posibilitatea să vină din Londra. Mugur Ciuvică susține că pe protocol erau trecute zece persoane la rubrica "organizatori".

"Eu m-am uitat pe protocolul ăla"

"Omul a fost neserios, dar părerea mea este că Primăria Capitalei a fost prea serioasă cu prostia asta și i-a dat prea multă importanță. Au făcut mitinguri neautorizate de un an și jumătate tot timpul, au fost două importante, cel cu luminițe și cel cu steaguri, au fost mitinguri schiloade cu 20-30 de participanți, aproape în fiecare zi din ianuarie anul trecut și până acum, cred că sunt 500 de zile. Acum mare tămbălău că mitingul ăsta e autorizat sau neautorizat. Eu m-am uitat pe protocolul ăla, acolo, la organizatori din asociație și sunt vreo zece inși trecuți. Păi a spus că nu a putut el să vină din Londra, dar niciunul din ăia trecuți pe listă acolo, care s-au trecut ei că nu i-a băgat primăria în listă, nu au putut să se ducă acolo? Sunt niște penibili",a declarat Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel