Mitică Dragomir, revoltat de echipamentele sportivilor români la JO 2016

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a comentat dur faptul că sportivii români care ne reprezintă țara la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au echipamente oficiale de o calitate slabă, potrivit celor arătate de jurnalistul Cătălin Tolontan, pe site-ul său.

"Nici n-am fi noi românii dacă nu ne-am fi făcut de rahat și din Brazilia. În loc să plătească ceva bani în plus să cumpere un echipament ca lumea, ei au cumpărat niște rupturi pe bani puțini. Așa are grijă de români acest guvern de tehnocrați. Își bate joc de întreaga națiune, nu doar de sportivi", a declarat la România TV, Mitică Dragomir. 

Sportivii și antrenorii din lotul olimpic de la Rio au făcut fotografii echipamentului oficial al delegației, unul de o calitate extrem de slabă. 

Sportivii au arătat cum albastrul de pe pantaloni a rămas imprimat pe picior, brandurile s-au deteriorat. În plus, două perechi de pantaloni ai scrimerei Simona Gherman s-au rupt, tricourile cu mânecă lungă au intrat la apă.

Citește și: Tolontan: "Rușine la Rio". Cum sunt umiliți sportivii români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel