Mită pentru permisul de conducere. Ce a pățit candidatul

 În județul Argeş, un candidat a fost prins dând mită pentru urgentarea reprogramării în vederea obţinerii permisului de conducere.
 
 
Un bărbat din comuna argeşeană Bradu, candidat la obţinerea permisului de conducere, a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în timp ce dădea mită unui poliţist.
 
Motivul ar fi fost urgentarea reprogramării la proba practică. Flagrantul a fost organizat de Serviciul Judeţean Anticorupţie, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, potrivit unui comunicat al DGA citat de Agerpres. 
 
[citeste si]

Bărbatul de 39 de ani, respins la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, a fost denunţat de un comisar de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCÎV) Argeş, căruia i-a oferit suma de 100 de euro pentru urgentarea programării în vederea susţinerii probei practice în luna mai. 

„Lucrătorii DGA, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au organizat şi realizat acţiunea de prindere în flagrant, făptuitorul fiind condus la sediul unităţii de parchet menţionate, unde s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, se precizează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel