”Mită la Medicină”, CLASAT. Florin Filipoiu: Faptele NU EXISTĂ

În luna iulie procurori din IGPR au descins la Universitatea de Medicină ”Carol Davila”, dar și la birourile și domiciliile unor profesori, suspectați că au cerut și au primit foloase materiale cu ocazia susținerii examenelor semestriale, anuale, de admitere, de licență. 

Vizați erau în principal profesorul Florin Mihai Filipoiu, şeful Catedrei de Anatomie de la UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi profesorul Alexandru Bucur, şeful Disciplinei de Chirurgie oro-maxilo-facială, Anesteziologie şi Sedare, de la Facultatea de Medicină Dentară. 

Florin Filipoiu a scris astăzi pe Facebook: ”Dragii mei,

Poate ca stiti ca am facut subiectul unei anchete. A fost o perioada grea pentru mine. De doua zile insa dosarul a fost clasat. Faptele de care "unii" ne-au acuzat ( pe mine si pe colegii mei) NU EXISTA!

Vreau sa stiti ca am fost extrem de impresionat de dovezile de simpatie si atasment pe care le-am primit din partea prietenilor, studentilor si a fostilor studenti. Atitudini absolut extraordinare.

Sunt deasemenea impresionat de dragostea si bucuria cu care sunt inconjurat acum cand aceasta perioada trista s-a terminat.

VA MULTUMESC!”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel