Mită în lire pentru un polițist. Cum s-a ajuns la flagrant

lire sterline
lire sterline

Un bărbat, din judeţul Vâlcea, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce a încercat să-i ofere unui poliţist 700 de lire cu scopul de a-şi recupera permisul de conducere reţinut în urma unei infracţiuni rutiere.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), remis luni, 2 aprilie, bărbatul trimis în judecată se află sub control judiciar.

Acesta a încercat să mituiască un poliţist, în data de 2 martie, oferindu-i suma de 700 de lire sterline pentru a-şi recupera permisul de conducere reţinut din cauza conducerii unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit sursei citate, poliţistul a refuzat categoric banii şi în aceeaşi zi a formulat denunţ la SJA Vâlcea.

Flagrant

În urma denunţului şi a cercetărilor efectuate în cauză, pe 16 martie suspectul a fost prins în flagrant, reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior a fost pus sub control judiciar.

[citeste si]

După ce poliţiştii de SJA Vâlcea au finalizat cercetările în cauză, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată a bărbatului care a încercat să mituiască poliţistul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel