Misterul morţii pisicii premierului neozeelandez a fost desluşit

Un vecin al premierului neozeelandez Jacinda Ardern a recunoscut public faptul că i-a omorât pisica, în noiembrie 2017, în condițiile în care circumstanțele morții felinei nu au fost niciodată dezvăluite, potrivit Le Figaro.

Felina a murit în noiembrie 2017, la puțin timp după ce Jacinda Ardern a devenit premier. Paddles era un membru popular al reședinței premierului și avea chiar și cont pe platforma de socializare online Twitter, @FirstCatofNZ, urmărit de aproximativ 11.000 de admiratori. Publicația americană Vanity Fair a scris, de altfel, că Paddles a ajutat-o "pe Jacinda Ardern să devină un lider elegant și strălucitor pe care Statele Unite și-ar dori să îl aibă", relatează Mediafax.

Printre momentele în care Paddles s-a făcut remarcat se numără cel când a întrerupt o conversație telefonică între șeful Guvernului neozeelandez și președintele american Donald Trump, sărind pe măsuța unde se afla dispozitivul. Un vecin al premierului, chinuit de remușcări, care s-a identificat cu numele de Chris, a dezvăluit pentru site-ul de știri stuff.co.nz că se face vinovat de moartea accidentală a lui Paddles. Acesta a omorât felina când făcea cu mașina sa o manevră cu spatele.

Bărbatul a mai spus că și-a recunoscut vinovăția la momentul respectiv și că premierul Jacinda Ardern s-a arătat înțelegătoare. Copiii acestuia i-au transmis condoleanțe lui Ardern și i-au cerut acesteia să nu îl trimită la închisoare pe tatăl lor. După recunoașterea publică a vinovăției, contul de Twitter @FirstCatofNZ, redenumit Fantoma lui Paddles, a fost reactivat cu un nou mesaj, "Te iert. #prrp".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel