Mister în cazul lui Dan Păcurariu, profesorul acuzat de crimă! Ce au văzut vecinii în seara crimei - VIDEO

Detalii noi ies la suprafață în cazul lui Dan Păcurariu, profesorul acuzat că a omorât-o pe Mihaela Fulga în urmă cu 18 ani.

Mihaela Fulga era profesoară șoi avea, în anul 1998 când a fost omorâtă, 30 de ani. Încerca să se despartă de cel care, spun procurorii, dezvoltase o obsesie petnru ea. Chiar în seara crimei, bărbatul a fost văzut intrând la ea în garsonieră, scrie stirieleprotv.ro.

Vecina: "Se certaseră sau ceva și el tot venea și încerca să vorbească cu ea și a adus un buchet de flori și așa a convins-o să îl lase înăuntru și uite ce s-a întâmplat. Au găsit-o după aia lovită, vai de capul ei, cu un ciocan ceva".

Administratorul blocului: "Ea era foarte frumoasă, foarte frumoasă, o șatenă cu parul lung. El tot venea la ea."

Polițiștii spun că Dan Păcurariu ar fi hărțuit-o o perioadă lungă de timp, acest comportament fiind prezent și în alte relații pe care profesorul le-a avut.

Profesoara de limbă chineză Mihaela Fulga a fost găsită moartă într-un apartament din strada Liviu Rebreanu nr 2, cartierul Titan. Trupul femeii era în stare avansată de puterfecaţie, vecinii fiind cei care au alertat poliţia din cauza mirosului care năpădise întregul imobil.

Dan Păcurariu este profesor de istorie a artelor la Universitatea Hyperion din București.

În clipul de mai jos îl puteți vedea pe Dan Păcurariu la lansarea de carte a unei tinere de 16 ani.

Comisarul șef Mihai Untaru a declarat pentru DC NEWS că din ceea ce își amintește, profesorul a fost audiat în acele zile, însă achetatorii nu au avut probe concrete care să-l lege de crimă.

Untaru este de părere că probele au fost reanalizate folosind tehnologia din prezent și astfel au putut să-l lege de crimă.

La acea vreme informatizarea se afla în fază incpientă în Poliția Română, ceea ce ar fi putut reprezenta un inconvenient în anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel