MISTER în cazul femeii din valiză. Rudele RUP tăcerea. ”SMS că s-a MĂRITAT”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Se adâncește misterul în cazul femeii din valiză. Noile detalii din jurul femeii de 32 de ani vin cu multe alte piste posibile. 

Pe scurt, femeia are 32 de ani, a fost identificată ca Mihaela Sabina Mircea, era mama unui băiețel de 8 ani. A fost ucisă în bătaie, băgată într-o valiză, aruncată în câmp și incendiată. Nu ținea legătura cu părinții ei, nici cu părinții fostului concubin care-i creșteau copilul de 8 ani. Era dispărută din viața familiei de mai multe luni. O sesizare a fost făcută la poliție se pare, dar femeia nu apărea pe site-ul Poliției Române, la persoane dispărute. 

Sanda, o apropiată a familiei tinerei, a spus, la RomâniaTV, că de aprox. jumătate de an Sabina nu revenise la domiciliul unde și-a lăsat copilul.  ”Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat Sanda.

Însă, cum mama copilului n-a mai apărut, oamenii au mers la Poliția unde au anunțat dispariția: ”S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”. 

”Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea", a mai precizat Sanda.

Conform celor spuse de cunoștințele femeii, Mihaela Sabina lucra la un salon de masaj din centrul Capitalei. 

Rudele Sabinei cred că femeia a fost răpită, sechestrată și ucisă. Sanda povestește că atunci când au avut ultima conversație cu ea, un bărbat îi spunea ce să spună: ”Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel