Mister. Donald Trump spune că știe ce face Kim Jong Un, dar nu poate vorbi acum

Trump, mesaj către liderul nord-coreean: Îi doresc numai bine
Trump, mesaj către liderul nord-coreean: Îi doresc numai bine

Donald Trump a declarat luni că are idee despre ce mai face Kim Jong Un şi şi-a exprimat speranţa că acesta se simte bine, după mai multe zile în care au circulat speculaţii referitoare la sănătatea liderului nord-coreean, informează marţi Reuters.

'Nu vă pot spune exact', a răspuns Trump, întrebat în legătură cu starea de sănătate a lui Kim Jon Un, în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă. 'Da, ştiu chiar foarte bine, dar nu pot vorbi despre asta acum. Îi doresc numai bine', a adăugat liderul de la Casa Albă.

Preşedintele american a sugerat că misterul va fi rezolvat în curând. 'Sper că este bine. Chiar ştiu cum este, relativ vorbind. Vom vedea, probabil că veţi auzi în viitorul nu prea îndepărtat', a afirmat Trump. Locul în care se află acum liderul nord-coreean şi o posibilă operaţie la inimă la care ar fi fost supus recent au constituit subiectele a numeroase speculaţii în ultimele săptămâni.

Site-ul Daily NK cu sediul în Seul, un portal de ştiri gestionat de refugiaţi nord-coreeni, a informat săptămâna trecută că Kim Jong Un se reface după o operaţie la inimă la care a fost supus pe 12 aprilie, invocând o sursă din Coreea de Nord fără a-i dezvălui identitatea.

Un tren aparţinând, după toate probabilităţile, lui Kim Jong Un a fost reperat în nişte imagini luate din satelit într-o staţiune balneară în estul Coreei de Nord, conform informaţiilor furnizate duminică de site-ul american 38North. Tot duminică consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean, Moon Chung-In, a declarat pentru CNN că Kim Jong Un trăieşte şi are o stare bună de sănătate, adăugând că liderul nord-coreean se află din 13 aprilie într-un sejur la Wonsan, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel