Miss Anglia, doctor în pandemie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O regină a frumuseții care a fost încoronată Miss Anglia în 2019 s-a întors în Regatul Unit pentru a-și continua cariera de doctor, în timpul luptei contra pandemiei.

O regină a frumuseții care a fost încoronată Miss Anglia în 2019 s-a întors în Regatul Unit pentru a-și continua cariera de doctor, în timpul luptei contra pandemiei, conform CNN.

Bhasha Mukherjee a luat o pauză de la stagiatură după ce a participat la competiția Miss World, în decembrie 2019. Mukherjee a reprezentat Anglia în competiție, după ce a câștigat titlul de Miss Anglia.

De la medicină la caritate

Invitată să fie ambasadorul mai multor fundații de caritate, Miss Anglia și-a lăsat la o parte profesia și s-a angajat în a efectua muncă umanitară până în august 2020.

„Am fost invitată în Africa, Turcia, apoi în India, Pakistan și alte câteva țări asiatice, pentru a fi ambasadorul unor acțiuni de caritate", a povestit ea pentru CNN. La începutul lunii martie, femeia de 24 de ani a fost în India, unde a fost ambasadorul Coventry Mercia Lions Club. Fundația a vizitat școli unde au donat papetărie și a oferit bani unei case de fete abandonate.

Revenirea în țară

Însă, în momentul în care coronavirusul a lovit Regatul Unit, Mukherjee a primit mesaje de la foștii colegi de la spitalul Pilgrim din Boston, Marea Britanie, povestindu-i cât de grea era situația.

Mukherjee a contactat managementul spitalului și i-a informat pe foștii șefi că vrea să revină la muncă.

„Când faci toată munca asta umanitară peste granițe, încă trebuie să-ți pui coronița, să te pregătești... să arăți bine. Am vrut să vin acasă. Am vrut să mă întorc și să merg direct la muncă", a povestit Miss Anglia.

Cel mai bun moment în care să ajute Anglia

„Nu există un moment mai bun decât acesta în care să fiu Miss Anglia și să ajut Anglia, într-o situație de nevoie", a adăugat Mukherjee.

Până ieri, Marea Britanie avea peste 48.000 de cazuri de infecție cu noul coronavirus și aproape 5.000 de morți, conform cifrelor oferite de Universitatea John Hopkins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel