Misiune specială pentru polițiștii din Constanța. Cadouri și bătaie cu bulgări la un centru pentru copii

Gest din suflet pentru copiii de la Centrul Aluniș din Constanța. Foto: IPJ Constanța
Gest din suflet pentru copiii de la Centrul Aluniș din Constanța. Foto: IPJ Constanța

Copiii unui centru social din Constanța au avut astăzi parte de o surpriză din partea polițiștilor. 

Pentru copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, ziua de astăzi a început ca una obișnuită. Doar că, spre prânz, în timp ce polițiștii constănțeni se îndreptau către intrarea unității, rutina a fost înlocuită cu ochii uimiți, ațințiți către geam ai copiilor de toate vârstele. De cum au observat zecile de pachete pregătite și aduse de polițiști, și-au dat seama că li se pregătește o surpriză. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Constanța și cu sprijinul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, au adus multă bucurie și zâmbete pe fețele celor 15 copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani. Cei mici au primit alimente de bază, haine, jucării, produse de igienă personală și multe, multe dulciuri. 

”Cercetări amănunțite”

Iar pentru că polițiștii sunt vigilenți și au efectuat „cercetări” amănunțite, din „anchetă” a reieșit faptul că ieri, George a împlinit vârsta de 15 ani, iar în perioada următoare, Monica va împlini 10 ani, fapt pentru care au primit și câte un tort, iar cei prezenți le-au cântat „La mulți ani” și le-au urat să fie sănătoși, să își împlinească visele și, nu în ultimul rând, să nu renunțe vreodată la speranță. 

Momentul culminant al „acțiunii” a fost sosirea polițiștilor din cadrul Secției 4, iar copiii s-au arătat interesați de uniformele colegilor și de autospeciala de poliție, fiind bucuroși pentru că au fost lăsați să pornească semnalele luminoase. Într-un moment de fericire, Andrei a exclamat: „Eu vreau să fiu polițist!”. 

Bătaie cu bulgări de zăpadă

Pentru că vremea a ajutat, după o scurtă bătaie cu bulgări de zăpadă, la final, polițiștii și copiii și-au luat rămas bun și au făcut promisiuni că se vor revedea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel