Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Mişcarea ANTI-COVID, fenomen periculos. Paralelă cu antivacciniştii. Ți se poate întâmpla chiar ție!

Adela Cojan, preşedintele CNAS, face o paralelă între mişcarea "anti-Covid", a celor care neagă periculozitatea sau chiar existenţa noului coronavirus, şi antivaccinişti. 

Adela Cojan, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, atrage atenţia asupra unui fenomen periculos: apariţia unei mişcări "anti-Covid", în special pe reţelele sociale, a celor care fie neagă existenţa coronavirusului fie îl bagatelizează. 

"Virusul este în continuare printre noi. Văd că este o mişcare pe anumite reţele de socializare anti-Covid; seamănă puţin cu mişcarea antivaccin. Vă rog, prin intermediul dumneavoastră, să promovaţi totuşi aceste cerinţe în legătură cu vigilenţa legată de necesitatea protejării faţă de infectare.

Unii nu cred că se pot infecta, până când întâlnesc un prieten sau un membru de familie care se loveşte de această afecţiune şi observă că lucrurile nu sunt tocmai simple", a atras atenţia Adela Cojan în cadrul dezbaterii online Cum va arăta ”noua normalitate” în sistemul sanitar, organizată de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DCNews TV, DCNews, DCMedical și DCBusiness.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel