Mișcare de ultimă oră a lui Turcescu în războiul cu Badea

turcescu
turcescu

Robert Turcescu a decis să-și înscrie numele la OSIM pentru a deveni marcă înregistrată.

El a depus cererea de înregistrare a mărcii Robert Turcescu în data de 30 aprilie, iar procesul de înregistrare va dura cel puțin câteva luni.

„Pentru că în relația pe care o am în momentul de față din punct de vedere profesional cu televiziunea am posibilitatea să fac acest lucru, să folosesc numele meu ca marcă înregistrată (...) Am avut nevoie pentru chestiuni care țin de niște planuri pentru viitor de înregistrarea acestei mărci( ...) Cred că sunt mulți oameni de televiziune care-și înregistrează numele și-l transformă în marcă înregistrată", a declarat Turcescu pentru Pagina de Media.

VEZI ȘI: Ce urare i-a făcut Mircea Badea lui Turcescu: E suficient!

În orice contract sau contracte comerciale pe care le semnezi cu televiziunile, chiar dacă lucrezi pe propria firmă, sunt interesate să se asigure că firma care produce practic o emisiune de televiziune îl are pe personajul Popescu, Turcescu, Nergru, Andreea Marin sau mai știu cine, ca realizator al respectivului produs de televiziune", a mai adăugat el.

„În felul acesta mai este un lucru, nu-l ascund, orice denumire a unei emisiuni, fie că se numește 100%, fie că se numește Sub semnul întrebării, în momentul în care este urmată de numele Robert Turcescu este marcă înregistrată", a spus Robert Turcescu.

Orice pronunțare a unei mărci înregistrate în public și într-un "context denigrator" dă "bătăi de cap"

„Orice pronunțare a unei mărci înregistrate în spațiul public, și acesta este un lucru foarte important, poate atrage sancțiuni care sunt penale dacă este folosit într-un context denigrator", a explicat Turcescu pentru paginademedia.ro.

"Folosirea în contexte denigratoare sau nefavorabile a mărcii Robert Turcescu, nu a numelui Robert Turcescu, atrage după sine procese comerciale, de această dată, în care se pot cere daune substanțiale, mult mai mari decât cele care ar viza să spunem un proces de calomnie sau un proces de insultă și așa mai departe.

Deci folosirea unei mărci înregistrate sub acest aspect cred că va da multe bătăi de cap celor care înțeleg să folosească de această dată marca înregistrată Robert Turcescu într-un context denigrator", a explicat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel