MISA contraatacă. Prima reacţie a lui Bivolaru după hotărârea instanţei

MISA a reacţionat în urma deciziei Curţii de Apel Cluj care a decis rejudecarea dosarului în care Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane. Iniţial, liderul MISA a fost achitat, însă magistraţii au decis anularea deciziei anterioare, astfel că Bivolaru va fi judecat din nou. 

Membrii MISA, nemulţumiţi

Reprezentanţii MISA lansează mesaje dure după ce magistraţii clujeni au decis rejudecarea dosarului în care Gregorian Bivolaru a fost iniţial achitat în urma unor acuzaţii de trafic de persoane. Mai mult decât atât, conform unui comunicat de presă transmis de membrii Mişcării, practicanţii ar fi fost abuzaţi de oamenii legii care au făcut de-a lungul timpului sute de percheziţii.

Parchetul a cerut să continue administrarea probelor, respectiv audierea martorilor, considerând că cei 10 ani de până acum nu au fost suficienți și că cercetarea judecătorească a fost superficială. Instanța de apel a admis cererea Parchetului, a casat hotărârea de achitare anterioară și a trimis cauza la Tribunalul Cluj, pentru motivele arătate de Parchet.(...) Cum explică oare Parchetul faptul că dintre zecile de practicanţi yoga aflaţi în locuinţele percheziţionate în martie 2004 nici măcar unul singur (!) nu a reclamat autorităţilor „eliberatoare” că ar fi fost traficat, exploatat, abuzat, ci dimpotrivă toţi au făcut plângeri împotriva celor care au efectuat percheziţiile?" se arată în comunicatul MISA. 

Reacţia lui Gregorian Bivolaru

În acelaşi comunicat este prezentată şi o reacţie a liderului spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru.

Aşteptând să fie audiat de judecători pentru prima dată în acest dosar, Gregorian Bivolaru afirmă: „Oricât i-ar forţa procurorii în mod abuziv pe martori spre a-i determina să le furnizeze mărturii mincinoase, şi oricâte probe false s-ar inventa, mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la lumină, căci așa cum ştim cu toții nu există justiţie superioară adevărului.”  se arată în comunicatul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel