Mirosuri greu de suportat într-un spital, de la morgă. Situație dezastruoasă

Irina Constantin / 20 sep 2017 / 14:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cadrele medicale și pacienții de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui reclamă că de la morga spitalului se răspândește în toată clădirea un miros insuportabil. 

Potrivit conducerii SJU Vaslui, clădirea în care funcţionează morga a fost construită în urmă cu şase ani, fără ca proiectul să prevadă realizarea unui sistem separat de aerisire.

”Este o situaţie neplăcută, pe care atât cadrele medicale, cât şi pacienţii sau aparţinătorii, ne-au reclamat-o în repetate rânduri. Este o greşeală de proiectare şi de construcţie. Pentru că morga nu are sistem separat de aerisire, mirosul se duce prin gura de aerisire direct în spital. Am încercat să obturăm această aerisire, dar nu este o soluţie bună. Încercăm să remediem această situaţie”, a declarat miercuri, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Spitalul Judeţean Vaslui a fost recent reabilitat în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de aproximativ 70 de milioane de lei.

Clădirea în care funcţionează morga spitalului a fost construită în urmă cu şase ani, în cadrul unui proiect separat, finanţat de Banca Mondială. Pe lângă morgă, în clădirea respectivă mai funcţionează blocul operator, laboratorul de anatomie patologică, bucătăria şi spălătoria. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27