Miros insuportabil lângă București. Radu Tudor, semnal de alarmă: Garda de Mediu există sau este o hologramă?

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a tras un semnal de alarmă privind mirosul insuportabil care persistă de câteva zile la periferia Bucureștiului, în fiecare seară.

"Vă spun sincer că, în ultimii 2-3 ani de zile, au fost prea multe zilele în care, trezindu-mă şi uitându-mă pe telefon, văd mesajele disperate ale oamenilor care locuiesc în jurul Bucureştiului, că nu pot respira aerul din preajma casei lor. A existat un trend, care probabil se menţine, ca oamenii să plece din Bucureştiul poluat, supraaglomerat, să meargă undeva în afara Bucureştiului, să îşi construiască o casă, unde este aer curat. Aceasta începe să devină o poveste pentru că realitatea este că, aproape în fiecare săptămână, există cel puţin o zonă din proximitatea Capitalei grav afectată de poluare, de un aer irespirabil.

"Oare domnii de la Garda de Mediu există?"

Şi mă tot întreb: oare domnii de la Garda de Mediu există? Această instituţie există sau este o hologramă? Ministerul Mediului este înfiinţat doar aşa, ca să ocupe nişte birouri, sau poate, la fel ca şi noi, să identifice zonele care poluează, instituţiile sau persoanele fizice care aduc un grav atentat mediului şi să îi oprească, să îi sancţioneze? Eu cred, aşa cum constatat zilnic, că instituţii precum Ministerul Mediului, Garda de Mediu etc. nu sunt doar inutile, ci şi periculoase pentru că ele devin complice cu o situaţie din ce în ce mai periculoasă pentru sănătatea noastră", a spus Radu Tudor, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel