Miros îmbietor și spectacol de culoare! În Japonia au înflorit renumiții cireși Sakura / VIDEO

Miros îmbietor și spectacol de culoare! În Japonia au înflorit renumiții cireși Sakura  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Miros îmbietor și spectacol de culoare! În Japonia au înflorit renumiții cireși Sakura / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Celebrii cireși Sakura au înflorit în Japonia.

Spectacol de miros şi culoare în Japonia, acolo unde au înflorit renumiţii cireşi Sakura. Deşi copacii îmbrăcă haina roz an de an, frumuseţea lor surprinde de fiecare dată. Atât localnicii, cât şi turiştii îşi fac poze şi admira acest peisaj de poveste care anunţă că primăvara şi-a intrat cu adevărat în drepturi.

Sezonul florilor durează cel mult zece zile în care mii de turişti se grăbesc să ajungă în Japonia anume în această perioadă.

Pe teritoriul acestei ţări există peste 400 de specii de cireşi. Majoritatea nu sunt plantaţi pentru fructe, ci doar pentru flori, conform Publika.

Un feribot s-a scufundat în Japopnia, zece persoane pierzându-și viața

Zece persoane și-au pierdut viața, după ce sâmbătă un feribot a dispărut cu 26 de persoane la bord. Ambarcațiunea făcea tururi de vizitare a obiectivelor turistice. Printre victime se numără șapte bărbați și trei femei, dintre care unii au fost găsiți inconștienți în apă, iar alții au ajuns pe țărm purtați de curent, a declarat biroul regional pentru paza de coastă din Japonia pentru CNN.

Cele 26 de persoane de la bord numărau 24 de turiști, căpitanul și un membru al echipajului. Doi dintre pasageri sunt copii.

Barca, Kazu 1, se afla într-un tur de vizitare a obiectivelor turistice în jurul peninsulei Shiretoko, pe cea mai nordică insulă principală a Japoniei, Hokkaido, când se pare că ambarcațiunea a întâmpinat dificultăți.

Autoritățile au pierdut contactul cu echipajul sâmbătă după-amiază - echipajul a raportat pupa vasului este inundată și a început să se scufunde, a declarat postul public japonez NHK.

Echipajul a transmis că barca se înclină la un unghi de 30 de grade, iar cei de la bord purtau veste de salvare, a raportat NHK.

Autoritățile cred că nava s-a scufundat, dar o anchetă este încă în desfășurare (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel