Miron Mitrea, decizie a magistraților privind eliberarea condiționată

Miron Mitrea. fostul lider al PSD, a obținut o decizie de eliberare condiționată din partea magistraților Judecătorie Medgidia. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contesrtată.

Magistrații Judecătoriei Medgidia au comunicat decizia de eliberare condiționată a lui Miron Mitrea, după ce în ședința din 28 martie au fost analizate trei cereri reunite, depuse de avocatul fostului ministru al Transporturilor.

Conform minutei încheiată luni, de Judecătorie, au fost admise cererile reunite privind liberarea condiționată a condamnatului Mitrea Miron Tudor și se dispune punerea în libertate, din Penitenciarul Poarta Albă, Județul Constanța. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

În urmă cu aproape două săptămâni, Curtea de Apel Constanța a respins ultima cerere de eliberare condiționată formulată de Miron Mitrea.

[citeste si]

Miron Mitrea a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, în anul 2015, la doi ani de închisoare cu executare, pe baza rechizitoriului DNA, fiind acuzat de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracțiunea de corupție, uz de fals.

În același dosar a fost trimisă în judecată Irina Jianu, fost inspector de stat, șef adjunct la Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), ulterior inspector general de stat în construcții la ISC, aceasta fiind acuzată de dare de mită, folosirea cu rea-credință a bunurilor societăților comerciale într-un scop contrar intereselor acestora, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, a fost trimis în instanță Nicolae Popescu, fost arhitect-șef la Primăria Voluntari, acuzat de fals material în înscrisuri oficiale și favorizarea infractorului, ambele în legătură directă cu infracțiunile de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel