Miron Cozma, SCANDAL la Ploieşti

Andreea Marinas / 21 Martie 2017 / 20:00 Salveaza PDF Comentarii

Miron Cozma a fost acuzat marți de interese ascunse și de minciună, după ce a vrut să protesteze referitor la poluare în faţa unei rafinării.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost implicat, marţi, într-un scandal la Ploieşti, când a intenţionat să protesteze referitor la poluare în faţa unei rafinării, iar mai mulţi cetăţeni l-au acuzat că are anumite interese. 

Miron Cozma a venit la Ploieşti în calitate de vicepreşedinte al unei asociaţii, pentru a participa la un protest în faţa fostei rafinării Astra, acţiunea fiind anunţată de către un cetăţean din zonă care reclama faptul că o societate care activează pe platforma industrială a rafinăriei ar deversa hidrocarburi şi deşeuri radioactive direct în sol. 

Potrivit Agerpres, Cozma a declarat că respectiva societate desfăşoară o activitate care produce poluare, spunând că pe platforma industrială se spală vagoane de uraniu. 

[citeste si]

Un reprezentant al comunităţii locale a intervenit în acel moment, acuzându-l pe Miron Cozma de minciună şi de anumite interese. 

Între cei doi a urmat un schimb de replici în care s-au implicat şi alţi membri ai comunităţii formate în majoritate din rromi, la faţa locului fiind şi jandarmi. 

În acest context, acţiunea de protest împotriva poluării nu a mai avut loc. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22