Mirela Vaida, mărturisire: A fost o inopinat. Mi-am dorit foarte mult

Este actriță, prezentatoare tv și, nu în ultimul rând, mămică. Pentru că timpul petrecut alături de familie este pe cât de scurt pe atât de prețios, vedeta a fugit într-o mică escapadă la munte, alături de soțul și de cei doi copii ai săi.

"A fost o plecare inopinată. Nici nu poți să-ți organizezi prea multe lucruri când copiii sunt așa mici. După o săptămână în care nu i-am scos din casă din cauza unor mici răceli, am zis că plecăm unde vedem cu ochii. Voiam undeva la munte, să ne bucurăm de aer curat. Nu am avut niciun plan, nicio rezervare, nimic. Ieșirile astea ies cel mai bine, pentru că nu ești presat de niciun program.

Dacă e o parte bună în faptul că și în weekend copiii se trezesc la ora șase, asta este: am avut timp să facem bagajul și să plecăm la drum foarte devreme. Am mers spre Brașov și am mers prin localitățile pe care le știm cu toții și ne-am oprit unde am văzut mai puțină lume, mai puțină aglomerație", a povestit Mirela Vaida, potrivit Click.

Iar atmosfera a fost fix așa cum și-a plănuit:

"Mi-am dorit foarte mult să ne bucurăm de acest weekend frumos de toamnă, să-i las să se joace afară, să vadă văcuțele la păscut, să vadă caii, să se joace cu cățeii și să cadă seara rupți de oboseală, să doarmă neîntorși. Ne-am jucat, ne-am alergat, ne-am simțit bine, doar somnul n-a fost așa odihnitor pentru că Vladimir este sensibil când schimbă mediul și patul. Dar a fost bine, nu pun comoditatea mea pe primul loc, ci bucuria lor", a mai spus prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel