EXCLUSIV  Mirela Vaida, despre intrarea în politică. S-A DECIS: ”Nu văd vreo schimbare deşi vine alt partid la putere” VIDEO

Mirela Vaida a vorbit despre intrarea în politică explicând care ar fi momentul în care ar face acest pas. 

Într-un interviu acordat DC News TV, Mirela Vaida a vorbit despre ce ar împinge-o să intre în politică şi care ar fi momentul în care ar fi motivată să facă acest pas. 

"Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, la politică. Mie mi se pare că, pentru a fi om politic, trebuie să ai o abilitate de a fi populist dar nu într-un fel pozitiv, ci într-un fel în care să convingi oamenii de una şi tu, pe la spate, să faci alta. Cel puţin pe mine asta m-au învăţat politicienii din ultimii ani care parcă nu şi-au iubit ţara, nu şi-au iubit poporul, nu şi-au iubit părinţii.

În actuala clasă politică eu nu mă văd. Dacă se va schimba ceva şi vor veni tineri deştepţi pe care eu îi văd în jurul meu, îi cunosc. Verişori de-ai mei, verişoare de-ale mele care au făcut, cu efortul părinţilor şi care au plecat din judeţul Iaşi, unele dintre ele de la ţară şi care au ajuns la King’s College Londra, la Cambridge sau Oxford şi care au ieşit de acolo cu rezultate foarte bune.

Eu cred că tineri ca ei pot schimba viaţa politică şi dacă o pot schimba atunci sigur că putem intra şi noi, cei care ştim că vrem să facem bine. Dar eu nu văd vreo schimbare politică, deşi vine alt partid la putere eu mă simt tot pe cont propriu, tot lăsată de izbelişte, nerespectată ca şi cetăţean al acestui stat", a explicat Mirela Vaida.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel