Mirela Vaida, anunț despre emisiunea ”Acces Direct”: Nu pot decât să mă bucur

Mirela Vaida revine la „Acces Direct”.

Cel mai nou sezon al emisiunii Acces Direct revine din data de 10 ianuarie 2022, la Antena 1 şi la Antena Stars. Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena 1, unde vreme de o oră, alături de invitaţii săi, va dezbate situaţii de viaţă, va prezenta, în premieră, poveşti spectaculoase de iubire, precum şi subiectele mondene ale momentului.

Ulterior, de la ora 17:00, Acces Direct va continua pe Antena Stars, acolo unde gazda show-ului va conecta telespectatorii la evenimentele mari ale zilei şi la subiectele de actualitate socială, cu impact atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi asupra vedetelor. 

 

Mirela Vaida: Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct

„Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați. De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi și altfel. Vă dau această declarație de pe malul oceanului, unde sunt 25 de grade, dar de mâine sunt pregătită să mă întorc în redacție alături de colegii mei pentru a pregăti cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă aștept din 10 ianuarie, ora 16, la Antena 1, iar de la ora 17, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida. 

Antena Stars lansează reality show-ul La Famiglia, cu Amalia Bellantoni

Sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, un reality show bazat pe dinamica unei familii mixte, compuse dintr-o româncă plină de energie, un sicilian temperamental şi cei doi copii ai lor. Cel mai nou proiect al staţiei îşi propune să urmărească peripeţiile lor, atât în viaţa de familie, cât şi în mediul de business. 

„Acest reality show vine într-o perioadă cum nu se putea mai potrivită pentru familia nostră! După o perioadă îndelungată cu activităţi restrânse, din cauza pandemiei, o luăm de la capăt şi ne întoarcem la origini şi nu oricum, ci în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, la La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, în fiecare sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars, telespectatorii ne vor putea urmări în activităţi dintre cele mai diverse – creşterea animalelor, plantarea legumelor pentru business şi nu numai, diverse activităţi din zona producţiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici măcar nu m-aş fi gândit că le-aş fi putut vedea în vecinătate, darămite să stau în preajma lor. Crescută la oraş, cu studii superioare şi călătorind în jurul lumii ca stewardesă o perioadă destul de îndelungată, nu m-am gândit vreodată că voi ajunge la coada vacii!”, a declarat amuzată Amalia Bellantoni, completând: „Soţul meu, Domenico Bellantoni, nominalizat de către Guvernul Siciliei ca bucătar ambasador al Siciliei în lume, nici el nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge să dea de mâncare şi să cureţe la porci, să caute ouă prin cuibare sau să scoată măgarii la plimbare! Întreaga aventură va putea fi urmărită la Antena Stars, aşa că vă invităm alături de noi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel