Mirela Vașadi se întoarce în televiziune la TVR 2 cu "Atelierul vieții"

Din 7 mai, Mirela Vaşadi revine pe micile ecrane la TVR 2. În fiecare joi, de la ora 16.00, ea vă invită la "Atelierul vieţii".

"Atelierul vieţii" este titlul noii emisiuni săptămânale ce se adresează celor interesaţi de dezvoltarea personală a minţii, trupului şi a sufletului şi de armonizare cu mediul înconjurător.

Emisiunea va aborda subiecte precum dezvoltarea personală, nutriţia, exerciţiile fizice, meditaţia. Acestea sunt doar câteva dintre rubricile în cadrul cărora Mirela Vaşadi va încerca, împreună cu invitaţii săi din fiecare ediţie, să prezinte noi modalităţi prin care să ne simţim cu toţii mai împliniţi.

Prima ediţie are ca temă "Fericirea", iar despre acest subiect şi despre căutarea împlinirii personale vor vorbi cei doi invitaţi din 7 mai. Este vorba de actorul Cristian Iacob şi de Mihai Popa – Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness şi Mihaela Gheorghiţă - nutriţionist, consultant în "hrană vie".

Fiecare ediţie va avea invitaţi specialişti, dar şi câte o vedetă care va vorbi despre transformările şi experienţele personale. Dintre ele, primele care au confirmat deja prezenţa la Atelierul vieţii sunt Andreea Marin şi Monica Davidescu, informează TVR.

Mirela Vașadi și-a început cariera în televiziune la Oradea. Aceasta a fost prezentatoare de știri la Pro TV Oradea, după care a trecut la stația locală a Antenei 1, unde a realizat matinalul. Aceasta a fost prezentatoare de știri la Realitatea TV, iar în 2012 ea a trecut la Money TV, post care s-a închis.

VEZI ȘI: Realitatea TV, AUDIENȚĂ după interviul cu Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel