Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, poveste tulburătoare de viață

Mirela Retegan sau ”tanti prezentatoarea”, care a înființat Gașca Zurli, își spune povestea vieții, de la ora 14:00, în emisiunea ”Totul despre dragoste” cu Mirela Vaida, la Antena 1. 

Povestea vieții veselei Mirela Retegan pare desprinsă dintr-un scenariu de film.

Mirela s-a îndrăgostit pentru prima dată la vârsta de 19 ani de un bărbat cu zece ani mai mare. Părinții ei nu au fost de acord cu această relație, mai ales că bărbatul ce avea să le fie ginere era în divorț cu mama copilului său.

Cu toate acestea, Mirela a ales să-și urmeze inima și a fugit de acasă, iar la scurt timp s-a și căsătorit. Prima ei căsnicie nu a durat însă foarte mult, pentru că, în ciuda marilor ei aspirații, devenise casnică. La scurt timp divorțează și, în urma acestui pas, pierde absolut tot, rămânând singură.

Relația cu solistul trupei Sigma

Ea îl cunoaște pe Cornel Sorian, solistul trupei Sigma, cel care avea să devină tatăl Mayei. Inițial l-a catalogat drept un "misogin enervant", dar, ulterior, au descoperit că au câteva lucruri în comun și s-au îndrăgostit. Lucrurile nu au fost roz prea mult timp, erau firi diferite, Mirela o femeie puternică, mereu dornică să dețină controlul, Cornel un artist visător.

La vârsta de 30 de ani, Mirela află că va deveni pentru prima dată mamă. Ea își dorea foarte mult un copil, Cornel însă era pe atunci pe culmile succesului alături de trupa sa și ar mai fi amânat momentul. Din cauza lipsei de susținere și a multelor discuții care s-au ivit, relația lor s-a destrămat.

[citeste si]

Cât de greu i-a fost, cum a reușit să suporte durerea ce-o măcina și cum a depășit acea perioadă de cumpănă din viața ei, Mirela Retegan povestește pe larg, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste" prezentată de Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel