Mirel Palada-Robert Turcescu, scandal la RTV. Sociologul a ieșit din emisie

Victor Ponta a intervenit în războiul dintre Dacian Cioloș Raed Arafat și i-a acuzat pe tehnocrați că vor să linșeze un om care și-a făcut treaba și a contribuit la dezvoltarea României.

Mirel Palada și Robert Turcescu au fost rugați să comenteze acest subiect în direct, prin telefon, la România TV. Discuția s-a terminat prost. Mirel Palada a refuzat să discute un subiect atât de important alături de jurnalistul care a fost ofițer acoperit. Mai mult decât atât, sociologul a ieșit din emisie.

Vă prezentăm intervențiile celor doi la România TV:

Mirel Palada: Eu nu am cum să nu remarc un lucru: felul în care dumneavoastră, ca instituție de presă respectabilă, alegeți să cereți opinia unei persoane care a făcut varză credibilitatea profesiei de jurnalist. Pe mine nici pe patul de moarte nu o să mă vedeți comentând ceva vreodată alături de Robert Turcescu, una din persoanele care au făcut atât de mult rău țării. Eu mă retrag din emisiune și vă doresc să luați lumină de la Robert Turcescu. Toate cele bune.

Moderator tv: Domnule Palada, este un subiect pe care merită să-l discutăm în continuare și ar fi păcat să nu rămâneți alături de noi. Robert Turcescu, scandalul văd că se sucește într-o altă direcție.

Turcescu: Da, personajul acesta, Mirel Palada, este penibil prin definiție. Mă rog, nici nu am ce comenta.

[citeste si]

După încheierea discuției, Mirel Palada a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook.

"Dintre toti fraerii pamintului, m-au gasit pe mine sa vorbesc alaturi de ticalosul de Turcescu. Waw! That's really a match made in heaven. L-am ascultat rabdator pe Turcescu cum isi debita ticalosiile fara nici un pic de remuscare. Am asteptat, incercind sa nu strivesc telefonul in mina de nervi. Apoi, cind mi-a venit rindul, le-am explicat in direct frumos, politicos, manierat, muuuult mai decent decit ar fi fost cazul, ce timpenie fac, sa-l bage in seama in continuare pe Turcescu. Ce rau isi fac singuri, si lor, si meseriei lor. Si le-am urat succes in nobilul demers de a lua lumina de la Robert Turcescu. Si am iesit din emisie", a scris Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel