Mirel Palada: Lui Băsescu îi este tot mai frică de pușcărie

Consilierul guvernamental Mirel Palada afirmă că președintelui Traian Băsescu îi este din ce în ce mai frică de pușcărie. Șeful statului îndeamnă oamenii să voteze cu Klaus Iohannis, pentru că dacă nu va fi ales candidatul ACL, "simte că e nasol pentru el", continuă Mirel Palada.

"Lui Basescu ii e din ce in ce mai frica de puscarie. Se jeleste ca aceste discutii sint din anii 50, de pe vremea Anei Pauker.

Uita ca in campania lui din 2009 ameninta cu tepele in Piata Universitatii si cu bagatul la puscarie al altora, si de atunci incolo in mod constant a dat indicatii de la inaltimea pupitrului de la Cotroceni cine trebuie sa intre in puscarie si cine nu.

Stiti cum zice omul de stiinta: karma, maica. Just plain ol' karma.

PS LATER EDIT: cine se mai indoieste ca Iohannis nu e decit o biata extensie mediocra a gastii lui Basescu, sper ca vi s-au spulberat indoielile in urma celor mai recente declaratii ale lui Basescu. Acesta indeamna oamenii sa voteze cu Iohannis. Daca nu iese Iohannis, simte ca e nasol pentru el", a scris Mirel Palada pe pagina lui de Facebook.

Vezi și: Băsescu: Fac apel la băsiști să meargă la vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel