Mirel Palada, foc și pară: De-aia sîntem niște proști

Consilierul guvernamental Mirel Palada a lansat, joi, un atac virulent la adresa celor care criticau vehement prezența premierului Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, dar care acum nu spun "nici pis, nici miau" despre vizita preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, în Azerbaijan.

"Va mai amintiti acele vremuri intense, acum citeva secole, vreo doua luni si ceva, cind toti intensii de servici faceau clabuci cu spume ca Ponta tradeaza democratia mergind la Baku?
Vai, ce indignare a fost pe capul lor! Mai ceva decit daca vindeam tara jumatate la rusi si jumatate la chinezi, sa n-o ocupe germanii. Mai aveau un pic si trimiteau trupele de asalt, feydaikinii federali sa ne aresteze, ca tradam tzara, idealurile, Europa, ca tradam tot.
Iacata ca acum Donald Tusk, acest sfint aparator atit al sfintelor idealuri UE, ca doar e sef la ditamai imperiul birocratic, cit si al sfintelor idealuri ale indignatilor de dreapta, ca e sef la ditamai imperiul ideologic, la popularii europeni, l-a vizitat cu mare pompa pe dictatorul de Azerbaijan, pe fiara totalitara din Baku si a facut ditamai gestul de apropiere si de lauda la adresa acestei tari mari, dar imense", scrie Mirel Palada pe Facebook.

După ce face o trecere în revistă a celor care s-au arătat indignați de prezența premierului Ponta în luna iunie la Baku, consilierul guvernamental acuză că acum "Toți au tăcut în mod asurzitor.
De-aia sîntem niște proști. Că ne lăsăm prostiți de unii care nu sînt proști. Ci doar ticăloși", conchide Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel