Mirel, criminalul tinerei studente la Medicină, zgâriat pe față, a fost reținut. A povestit cum a ucis-o pe Andreea / video

Captură foto Facebook
Captură foto Facebook

Mirel Dragomir, criminalul studentei la Medicină, a fost arestat de Poliție, după ce a încercat să se ascundă în județul Caraș - Severin.

Andreea Morega, o tânără studentă la Medicină în Timișoara, a fost găsită fără suflare de cele două colege de apartament. Criminalul acesteia a fost găsit de Poliție, după ce a încercat să se ascundă în județul Caraș - Severin, scrie Opinia Timișoarei.

El le-a povestit oamenilor legi că avea o relație cu tânăra din luna decembrie a anului trecut, adică de aproximativ 3-4 luni. De curând, cei doi ar fi început să se certe, iar totul a culminat în ziua de vineri, 22 martie 2024, când, cei doi s-au întors împreună de la Facultate la apartamentul în care locuia tânăra și care era al mamei băiatului.

Andreea i-ar fi spus că dorește să se despartă de el, iar acesta nu a vrut să-i accepte decizia, motiv pentru care între ei a izbucnit mai întâi o ceartă, după care o bătaie. Tânăra l-ar fi zgâriat pe față, după care Mirel a mers la bucătărie și a luat un cuțit. A ucis-o cu sânge rece pe Andreea, după care i-a înfășurat părul în jurul gâtului și a încuiat camera.

Ulterior, Mirel s-a spălat de sânge și a plecat în satul Pojejena din județul Caraș - Severin, unde a stat până când a fost identificat și găsit de polițiști. 

Sâmbătă, băiatul a fost audiat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar la prânz a ajuns la procurorii de la Parchetul pe lângă Tribunalul Timiș.

În imaginile surprinse de reporteri, tânărul nu a schițat absolut niciun gest și nu a vrut să răspundă la nicio întrebare pe care jurnaliștii i-au adresat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel