Mireasă, atacată de un crocodil. Ce s-a întâmplat la nuntă

Zanele Ndlovu, jucătoare de tenis din Zimbabwe, a fost atacată de un crocodil înainte de nuntă, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se mărite.

Tânăra din Zimbabwe a fost voctima atacului unui crocodil, care i-a smuls braţul, dar nu a împiedicat-o să se căsătorească la cinci zile după tragedie, potrivit BBC.com. Zanele Ndlovu, fostă jucătoare internaţională de tenis, a fost atacată pe 30 aprilie de un crocodil în timp ce naviga pe fluviul Zambezi într-o canoe gonflabilă, în apropiere de celebra cascadă Victoria.

Ea se afla în canoe alături de viitorul său soţ. 'Crocodilul a ţâşnit din apă şi m-a muşcat de braţ, împreună cu o bucată laterală din barcă', a povestit Ndlovu, în vârstă 25 de ani, presei locale. Ea a primit îngrijiri medicale în oraşul Bulawayo. 'Barca a început să de dezumfle şi totul s-a petrecut foarte repede. Crocodilul m-a muşcat din nou şi m-a tras sub apă', a povestit tânăra care şi-a pierdut braţul drept.

I-au amputat braţul muşcat

Ndlovu a fost însă ajutată de logodnicul său, britanicul Jamie Fox, 27 de ani şi de ghizii care îi însoţeau pe turiştii din alte ambarcaţiuni similare. Tânăra a fost transportată pe calea aerului la un spital din Bulawayo, al doilea oraş din Zimbabwe, însă rănile erau atât de grave, încât medicii au fost nevoiţi să-i amputeze braţul deasupra cotului.

Conform BBC, cei doi au fost aveetizaţi de prezenţa în număr mare a crocodililor, însă femeia susţine că nu au fost avertizaţi că aceştia pot să şi atace. Înainte de atac, totul era foarte liniştit a mai declarat ea.

Cinci zile mai târziu cei doi tineri se căsătoreau în capela spitalului, în prezenţa a 60 de invitaţi. Într-o imagine publicată de presa locală, tânăra apare zâmbitoare îmbrăcată într-o elegantă rochie albă şi are înfăşurată o panglică de aceeaşi culoare în jurul cotului drept. Jamie Fox a declarat că trauma după atacul crocodilului le-a întărit dragostea şi a mărturisit că nu i-a trecut prin minte în niciun moment să anuleze nunta.

[citeste si]

Potrivit datelor oficiale, 34 de persoane au murit anul trecut în Zimbabwe în urma unor atacuri ale animalelor sălbatice, dintre care 21 ucise de crocodili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel