Mireasă, atacată de un crocodil. Ce s-a întâmplat la nuntă

Zanele Ndlovu, jucătoare de tenis din Zimbabwe, a fost atacată de un crocodil înainte de nuntă, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se mărite.

Tânăra din Zimbabwe a fost voctima atacului unui crocodil, care i-a smuls braţul, dar nu a împiedicat-o să se căsătorească la cinci zile după tragedie, potrivit BBC.com. Zanele Ndlovu, fostă jucătoare internaţională de tenis, a fost atacată pe 30 aprilie de un crocodil în timp ce naviga pe fluviul Zambezi într-o canoe gonflabilă, în apropiere de celebra cascadă Victoria.

Ea se afla în canoe alături de viitorul său soţ. 'Crocodilul a ţâşnit din apă şi m-a muşcat de braţ, împreună cu o bucată laterală din barcă', a povestit Ndlovu, în vârstă 25 de ani, presei locale. Ea a primit îngrijiri medicale în oraşul Bulawayo. 'Barca a început să de dezumfle şi totul s-a petrecut foarte repede. Crocodilul m-a muşcat din nou şi m-a tras sub apă', a povestit tânăra care şi-a pierdut braţul drept.

I-au amputat braţul muşcat

Ndlovu a fost însă ajutată de logodnicul său, britanicul Jamie Fox, 27 de ani şi de ghizii care îi însoţeau pe turiştii din alte ambarcaţiuni similare. Tânăra a fost transportată pe calea aerului la un spital din Bulawayo, al doilea oraş din Zimbabwe, însă rănile erau atât de grave, încât medicii au fost nevoiţi să-i amputeze braţul deasupra cotului.

Conform BBC, cei doi au fost aveetizaţi de prezenţa în număr mare a crocodililor, însă femeia susţine că nu au fost avertizaţi că aceştia pot să şi atace. Înainte de atac, totul era foarte liniştit a mai declarat ea.

Cinci zile mai târziu cei doi tineri se căsătoreau în capela spitalului, în prezenţa a 60 de invitaţi. Într-o imagine publicată de presa locală, tânăra apare zâmbitoare îmbrăcată într-o elegantă rochie albă şi are înfăşurată o panglică de aceeaşi culoare în jurul cotului drept. Jamie Fox a declarat că trauma după atacul crocodilului le-a întărit dragostea şi a mărturisit că nu i-a trecut prin minte în niciun moment să anuleze nunta.

[citeste si]

Potrivit datelor oficiale, 34 de persoane au murit anul trecut în Zimbabwe în urma unor atacuri ale animalelor sălbatice, dintre care 21 ucise de crocodili.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28