Mircea Negulescu, la Parchetul General

Mircea Negulescu, la Parchetul General
Mircea Negulescu, la Parchetul General

Mircea Negulescu a ajuns la Parchetul General.

Mircea Negulescu, fost procuror DNA, s-a prezentat, joi, 24 mai, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La intrarea în sediul Parchetului, acesta nu a făcut declaraţii.

Este acuzat într-un dosar care îl vizează şi pe fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, cercetat pentru participaţie improprie la complicitate la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Răspuns pentru Toader

Amintim că Mircea Negulescu a reacţionat joi, la miezul nopţii, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că făcuse un denunț împotriva șefei DNA. Mircea Negulescu spune că nu el este victima, ci Laura Codruța Kovesi. „Nu am făcut nici un denunț împotriva doamnei Kovesi, această informație este falsă. Nu înțeleg de ce domnul ministru Toader intră în acest joc și se lasă manipulat de oameni cercetați penal. Eu mi-am făcut datoria la DNA cu bună-credință și nu am să îmi reproșez nimic. Bănuiesc că ținta nu sunt eu, ci doamna procuror-șef. (...) Toate acuzațiile sunt false. Nu am discutat niciodată despre probele admininstrate cu ai mei colegi și că aș fi vrut să paradesc pe cineva. Și repet, nu am amenințat niciodată cu arma pe nimeni. Chiar dacă dețin una", a declarat Mircea Negulescu la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel