Negulescu și Onea, suspendați. Savaliuc: Este dovada clară

Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca Mircea Negulescu și Lucian Onea să fie suspendați. Decizia nu este definitivă.

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a decalarat că măsurile luate în cazul celor doi procurori sunt foarte blânde în comparație cu dezvliurile, făcute în ultima perioadă, referitoare la activitatea lor

"E un semn foarte mic. Măsurile sunt extraordinar de blânde. O țară întreagă i-a auzit pe acești indivizi cum puteau să vorbească, cum paradeau oamenii,(...), probe ale imixtiunii lor în anumite dosare. De ce nu sunt acești oameni arestați? Deci oamenii aceștia au niște relații extraordinare în sistemul de servicii, în sistemul afacerilor locale, care au băgat groaza ani și ani în șir în o grămadă de oameni din județul Prahova sau din întreaga țară. Ei sunt doar suspendați din funcție? Ei reprezintă un risc prin natura funcției lor de a putea influența cursul anchetei. Ei au lucrat sub protocol cu serviciile. Ei sunt lăsați în liberate când se știe că protocolul SRI - Parchetul General a fost semnat la vârful acestei instituții?(...) Sunt exponenții unui sistem care în continuare este activi. De ce sunt liberi? Este dovada clară că se încearcă cu ei luatul cu duhul blândeții ca ei cumva sa nu spună mai departe cine de deasupra lor le-a dat ordine să facă dosare celor mai mari politicieni din România", a declarat jurnalistul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel