Mircea Negulescu, noi înregistrări. Cum se lucra la DNA Ploieşti

[] []

10 ian 2019 / 21:39
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

România TV a publicat o nouă înregistrare cu procurorul de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu. 

Noi înregistrări cu Mircea Negulescu, celebrul procuror de la DNA Ploieşti au fost difuzate, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. În înregistrare se face referire la anumite dosare şi persoane, printre care şi Sorin Blejnar - fostul preşedinte ANAF şi Răzvan Alexe - omul de afaceri din Ploieşti al cărui nume apărea în alte dosare care o priveau pe familia Cosma. 

"Dacă l-am luat pe Blejnar... Blejnar a făcut o grămadă de combinaţii cu arabii, m-ai înţeles? (...) Şi acum ăştia, dacă l-am luat pe Blejnar, le e frică că îi paradesc pe ei. (...) Ăsta a venit că e el îngerul meu păzitor, că poate el să mă ajute, dar  el a venit să pun eu piciorul pe frână în dosarul cu Blejnar. (...) Nu ştim dacă Blejnar a făcut sau nu un denunţ. Problema e că ăia sunt speriaţi...", sunt câteva dintre cele spuse de Negulescu pe înregistrări. 

"Mie îmi place să fac din ăştia şmecheri, ai văzut: pe tovarăşu' Blaga, tovarăşu' Ponta,  tovarăşu' Blejnar", se mai aude în înregistrarea difuzată de România TV.

 

Vezi şi: Tusk a lăsat sala fără cuvinte! Ropote de aplauze după gestul făcut

Gabriel Oprea, cazul Gigină: Am fost eliminat brutal


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84