Mircea Moloț, președinte CJ Hunedoara, rămâne în arest la domiciliu

Mircea Moloț rămâne în arest la domiciliu.

VEZI ȘI: Udrea, poziție tranșantă față de Iohannis. "Se va alege praful de ele"

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, în prezent suspendat din funcție, acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție, rămâne în arest la domiciliu și în următoarele 30 de zile, conform unei decizii luate luni seară de Tribunalul Alba.

Reprezentanți ai Biroului de Informare și Relații Publice din cadrul Tribunalului Alba au menționat pentru AGERPRES că instanța a admis propunerea formulată de DNA privind prelungirea măsurii arestului la domiciliu pentru toți cei cinci inculpați din acest dosar, respectiv pentru Mircea Moloț, ginerele său, Robertto Patrick Venter, fostul vicepreședinte al CJ Hunedoara Tiberiu Balint, viceprimarul suspendat al comunei Vorța, Emanoil Milică Pup, și pentru omul de afaceri Vasile Axinte.

Potrivit sursei citate, decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu contestație la Curtea de Apel Alba Iulia.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpații nu au voie să părăsească imobilul de domiciliu fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura și trebuie să se prezinte în fața organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori sunt chemați. De asemenea, inculpații nu au voie să comunice cu alți participanți la comiterea infracțiunilor, cu martorii, experții și cu membrii familiilor acestora. În caz de încălcare cu rea-credință a măsurii sau a obligațiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel