Mircea Miclea, atac fără precedent la Klaus Iohannis

Mircea Miclea
Mircea Miclea

Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei, are un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Într-un interviu pentru romaniatv.net, profesorul universitar la Facultatea de Psiholgie și Științe ale Educației "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, a declarat că șeful statului "e un tâmpit", comentând o declarație a șefului statului despre "generaţia pandemiei"

Mircea Micle a fost întrebat dacă vor putea fi aplicate regulile de distanţare în şcoli, acesta susţinând, în calitate de psiholog, că elevilor  le-ar putea fi indusă o "anxietate majoră", a declarat  fostul ministru al Educației la romaniatv.net.

"Sper ca Dumnezeu le va da minte şi nu vor veni cu o asemenea măsură formulată. Dacă se va aplica aşa ceva, atunci în faţa unui copil în formare problematizezi interacţiunile absolut fireşti, adică îi induci o anxietate majoră pentru lucruri minore care în sine nu prezintă pericol"

De asemenea, rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care a declarat  în cadrul unei conferinţe de presă că în mediile de specialitate se vorbeşte despre a preveni "generaţia pandemiei", Mircea Miclea a reacţionat dur: 

"E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni", a afirmat Mircea Miclea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel