Mircea Lucescu spune când se va retrage de la Şahtior

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a ajuns la 100 de meciuri ca antrenor în grupele UEFA Champions League. Într-un interviu pentru presa din Grecia, pentru cel mai bun site de sport elen, gazzetta.gr, Lucescu a vorbit şi despre retragerea sa.

"Îmi place fotbalul, dar la un moment dat trebuie să te odihneşti şi să schimb ceva în cariera mea de antrenor! Mă voi retrage de la Şahtior doar atunci când voi mai juca un meci pe Donbas Arena, cu fanii echipei noastre în tribune. Atunci mă voi lăsa! Acesta vreau să fie meciul vieţii mele şi ultimul din cariera mea!", a punctat Il Luce, conform Gsp.ro.

[citeste si]

El a discutat şi despre situaţia din Ucraina pe care o consideră "una foarte dificilă pentru noi, dar situaţia aceasta cu războiul trebuie înţeleasă. Este foarte dificil să vorbeşti de meciuri de fotbal cînd există o asemenea durere. Am pierdut o mulţime de jucători, am pierdut bani, şi cel mai important am pierdut aportul publicului nostru! Acum foarte puţini vin la meciurile echipei noastre. În Ucraina condiţiile sînt dure! De ce ar urma un jucător să vină şi să joace aici, să locuiască aici, cînd îşi poate găsi o altă echipă cu condiţii mult mai bune!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel