Mircea Lucescu și Gică Hagi la Națională. Lucescu a mers duminică seară în cantonament

Mircea Lucescu (69 de ani) se implică serios în viața echipei naționale de fotbal a României.

Înaintea meciul de la Ploiești, 1-0 pentru prima noastră reprezentativă, ”Il Luce” a mers în cantonamentul de la Mogoșoaia al tricolorilor, scrie sportnews.ro.

Lucescu a mers duminică seară în cantonament, pentru a le asigura tricolorilor ”dopajul moral”, dar a mers să-i îmbărbăteze și înaintea jocului cu Irlanda de Nord, câștigat cu 2-0.

Mai mult decât atât, surse din apropierea federației susțin că ”Il Luce” s-a văzut luni dimineață cu președintele FRF Răzvan Burleanu, acesta din urmă producând astfel o într-o ultimă tentativă pentru a-l convinge pe tehnician să accepte, dacă nu acum, atunci în viitorul apropiat, să preia echipa natională.

Citește și: Gheorghe Hagi, scrisoare deschisă pentru Anghel Iordănescu, după ce Ianis Hagi a fost umilit de Zoltan Kovacs

Având în vedere prestația catastrofală a naționalei cu Anghel Iordănescu pe bancă, fapt ieșit în evidență și la meciul cu Feroe, nu este exclus ca Pițurcă și Tata Puiu să fie cei care au asigurat calificarea la turneul final, iar în Euro să stea Mircea Lucescu pe bancă alături de ”Rege”!

Victor Pițurcă a calificat naționala la Euro 2000, dar echipa a fost condusă, în Belgia și Olanda, de către Emeric Ienei. Asta după ce Pițurcă s-a certat cu liderii Hagi și Popescu, iar Mircea Sandu le-a făcut pe plac liderilor din teren.

Lucescu se va întoarce în România la începutul lunii iunie, după terminarea sezonului în Ucraina. Este vorba despre vacanță, dar este posibil să nu mai revină în Ucraina, dacă va găsi înțelegere la patronul Rinat Ahmetov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel