Mircea Dinescu, din nou la Realitatea TV: Se simte nevoia de sânge proaspăt...

dinescu
dinescu

Mircea Dinescu revine la postul Realitatea TV, nu numai ca invitat, ci și cu o emisiune proprie, informația fiind oferită chiar de către poet site-ului „Voi avea o întâlnire cu Cozmin Gușă și vom discuta planul pe termen lung. Va fi an electoral și se simte nevoia de sânge proaspăt la Realitatea TV”, a declarat Mircea Dinescu, precizând că la întâlnirea programată pentru mâine speră să rezolve și problema acelor restanțe financiare pe care postul le are față de el.

Potrivit propriilor afirmații, Dinescu va fi invitat permanent al emisiunii realizate de Rareș Bogdan, "Jocuri de Putere", dar va apare și la alte emisiuni, urmând ca anul viitor să-și reia propria emisiune, "Politica și delicatesuri".

De altfel, Mircea DInescu a fost invitatul lui Rareș Bogdan și joi seara și luni seară, în emisiunea "Jocuri de Putere".

În urmă cu un an, Mircea Dinescu punea capăt colaborarii cu Realitatea TV, ulterior explicând pentru DC News și în ce context s-a produs ruptura de postul de televiziune: ”Am avut o discuție mai contondentă cu Cosmin Gușă și mi-a sărit muștarul. Nu mi-a fost plătită emisiunea ”Politica și Delicatețuri” din perioada Elan Schawartzenberg. Am problema asta cu Realitatea din perioada aia. Nu s-a rezolvat nimic. Am acceptat să fac muncă patriotică, dar nu să vin la comandă. Eram programat la o oră și mă chemau să stau și la alte emisiuni. Și ..vorba aia, și cu banii luați”, explica Mircea Dinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel