Mircea Diaconu răspunde atacului lansat de Elena Băsescu

Mircea Diaconu a fost invitat special în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, "Subiectiv", de la Antena 3, unde a vorbit despre demersul său din ultimele zile, dar și despre cel mai recent atac lansat de Elena Băsescu.

Până la momentul actual, Mircea Diaconu a strâns câteva zeci de mii de semnături pentru a putea candida ca independent la alegerile europarlamentare. Este vorba despre 80.000 de semnături și mai are nevoie de 20.000 pentru ca maestrul să candideze.

"Exploziția este din țară. Vin multe tabele din toată țară. Până acum sunt 80.000 de semnături, dar mai sunt multe scrisori nedesfăcute până în prezent. În fiecare zi în București, au semnat în jur de 10.000 de oameni. Sper să strângem 100.000 de semnături. M-au ajutat să centralizez datele foarte multe persoane, oameni tineri, dar și oameni mai în vârstă. Au stat toată ziua la măsuțe să strângă semnături. Este foarte greu. Este infernal de mult să strângi atâtea semnături. (...) Fiecare om care semnează mă ține de mână și îmi spune o poveste. Este incredibil. Toate aceste lucruri mă emoționează și mă întăresc în același timp. Sunt foarte liniștit și foarte împăcat", a spus Mircea Diaconu la Antena 3.

Maestrul a comentat și atacul dur pe care Elena Băsescu l-a adresat la adresa sa. "Domnul Mircea Diaconu stă căţărat pe Antene, în faţa Teatrului Nottara, încercând să strângă semnăturile. Dacă doreşte să interpreteze rolul EBA în campania pentru europarlamentare, 2009, o să îi ofer semnăturile mele. I le trimitem", spunea Eba.

Maestrul, cu o eleganță desăvărșită, a răspuns atacului lansat de mezina lui Traian Băsescu. 

"Dacă este să joc un rol, îl fac exact cum este personajul. Dacă este bâlbâit, eu așa îl fac. În fine, Elena Băsescu este o pată de culoare interesantă și mult gustată de presă. Pe mine nu mă interesează lucrurile de acest gen și nu aș vrea să cheltuim minutele noastre prețioase cu astfel de subiecte", a zis Mircea Diaconu la "Subiectiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel