Mircea Diaconu, vizită de curtoazie la Parchetul instanței supreme

diaconu
diaconu

Mircea Diaconu, senator PNL, a făcut marți o vizită, de aproximativ o oră, la Parchetul instanței supreme, el motivând că a venit ”la o prietenă”.

Senatorul PNL, Mircea Diaconu, a intrat în sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în jurul orei 11.00, de unde a ieșit abia peste aproximativ o oră.

Deși senatorul PNL a motivat că a venit la Parchet pentru a-și vizita ”o prietenă”, misterul acestei prezențe în sediul instituției ridică semne de întrebare, mai ales că anumite  surse judiciare au confirmat, pentru Mediafax, că procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică nu au emis nicio citație pe numele lui Mircea Diaconu, pentru această zi, în cadrul anchetei privind  abuzul în serviciu şi conflictul de interese de care  este acuzat de ANI.

"Am venit la o prietenă" a fost răspunsul scurt al senatorului PNL.

În legătură cu acuzele Agenției Naționale de Integritate privind  favorizarea numirii soției sale în funcția de regizor de teatru, Diaconu a declarat că, în opinia sa chiar ar exista o problemă, arătând că a micşorat veniturile soţiei sale "destul de mult".

Citește și:

Mircea Diaconu demisionează din funcţia de director al Teatrului Nottara

Mircea Diaconu, acuzat de ANI de abuz în serviciu: Şi-ar fi ajutat soţia să obţină un post pentru care nu era calificată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel