Mircea Diaconu: E capăt de drum. Am numărat zilele până mă întorc

Andrei Itu / 10 iun 2019 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Diaconu
Descriere foto: Mircea Diaconu

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu a transmis un mesaj cu ocazia încheierii mandatului său în forul legislativ european.

''Capăt de drum în forul legislativ european. Mă despart de aceste locuri, Bruxelles și Strasbourg, și de oamenii minunați de aici, cu o experiență pentru care îi mulțumesc Lui Dumnezeu, în primul rând, iar în al doilea rând, le rămân recunoscător tuturor celor care m-au votat, susținut și ajutat la greu, astfel încât, iată, am ajuns sa duc cu bine la final mandatul care mi-a fost încredințat.

Părăsesc Parlamentul European nu ca Mr Diaconu, ci Mr Heritage (Dl. Patrimoniu), așa cum m-au poreclit colegii și organizațiile de patrimoniu alături de care am reușit să convingem Uniunea Europeană să dedice, pe plan financiar, politic și de imagine, un an întreg patrimoniului nostru.

Cred că încă mai sunt multe de făcut în România. Experiența pe care am acumulat-o aici, atât de specială în viața mea, este folosibilă în orice domeniu în care voi lucra mai departe acasă. Pentru că nu voi sta la odihnă în Cișmigiu sau pe baltă la pescuit. Acești cinci ani au adăugat încă ceva la ceea ce am știut despre viață, așa că vin acasă mai bogat spiritual și cultural decât am plecat.

Și dacă abia am așteptat și am numărat zilele până mă întorc în România, înseamnă că mă întorc pentru că vă iubesc.'' a scris Mircea Diaconu, pe pagina sa de Facebook.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22