Mircea Diaconu, bătaie cruntă. "Ești obligat să…"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Actorii Marian Râlea și Mircea Diaconu revin pe marile ecrane românești pe 24 octombrie în comedia "Cuscrii" de Radu Potcoavă, în care joacă rolurile unor bărbați care, de dragul copiilor lor, își pierd cumpătul. 

"Lumea vrea comedie și comedii. Cu cât este jucată mai serios, cu atât comedia este mai adevărată. A fost o experiență extraordinară, pentru că am avut ocazia de a ne întâlni cu Radu Potcoavă, cu o echipă de scenariști tineri care sunt și actori, ca și noi, și când joci alături de Luminița Gheorghiu, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate, totul este de la sine înțeles că va funcționa în această comedie. A fost un film făcut într-o lună de vară, un film care ne-a făcut plăcere să-l creăm și care parcă s-a filmat de la sine", spune Marian Râlea, scrie Agerpres

Actorul mărturisește că una dintre cele mai grele secvențe pentru el a fost cea în care se află în conflict direct cu Mircea Diaconu, socrul "terorist". Marian Râlea și Mircea Diaconu sunt protagoniștii unei bătăi crunte. 

VIOREL HREBENCIUC, STENOGRAME. Pieleanu: Nu l-am auzit în viața mea să vorbească folosind cuvinte de interlop

"Când îl ai ca partener pe Mircea Diaconu, ești obligat să te ridici cel puțin la nivelul talentului dânsului", spune Marian Râlea.

Comedia "Cuscrii", regizată de Radu Potcoavă, îi aduce pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

Filmul spune povestea tinerilor Ionuț și Mariana, care se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor '80 și țuica. Mai ales țuica. Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. 

Comedia ajunge în cinematografe în 24 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel