EXCLUSIV  Mircea Diaconu: Să vă spun o bârfă

Europarlamentarul Mircea Diaconu a povestit în exclusivitate la interviurile DCNews cum o angajată a Ministerului Culturii a întârziat la Comisia Europeană dintr-un motiv incredibil. 

La o ședință a Comisiei Europene, o angajată a ministerului Culturii din România a întârziat dintr-un motiv aberant. Ea a ajuns cu o mare întârziere pentru că a fost nevoită să zboare cu o cursă low-cost care a lăsat-o la 60 de kilometri de Bruxelles, mai precis la aeroportul din Charleroi. 

"A avut loc o invitație a Comisiei Europene. Trebuia să plece o delegație din România. Am fost și eu invitat, fiind inițiatorul.Mă tot uitam în sală în zona României. Unde e România? Mă uitam la zona unde era reprezentanta țării noastre și nu era nimeni, am sunat chiar și la Ministerul Culturii. De fapt, săraca venise. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și mi-a povestit că a zburat cu o cursă low-cost chiar în dimineața aceea. Păi cum să ai conferință la Comisia Europeană la 9:30 și tu să nu vii cu o seară înainte? Cât costă o seară la hotel, sărăcea Ministerul Culturii pentru o seară? A lăsat-o avionul la Charleroi, la 60 de kilometri de Bruxelles. Până vii, până iei autobuzul durează," a explicat Mircea Diaconu la interviurile DCNews.

Iată răspunsul complet al lui Mircea Diaconu:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel