Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Mircea Bravo face „Nuntă pe bani”. Noul film va putea fi văzut din 10 octombrie în cinematografe / video

Mircea Bravo face „Nuntă pe bani” / Întâlnire cu arta
Mircea Bravo face „Nuntă pe bani” / Întâlnire cu arta

Mircea Bravo, actor și vlogger clujean, a fost invitat la emisiunea „Întâlnire cu arta”, de la DC News și Spectacola, unde a vorbit despre noul său film: „Nuntă pe bani".

După succesul filmului Mirciulică, Mircea Bravo ne lansează invitația pentru „Nuntă pe Bani", iar anul viitor ne va surprinde cu „Moartea în vacanță". „Nuntă pe bani" este o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan.

„Dacă s-ar uita un american la filmul „Nuntă pe bani”, ce impresie crezi că ar avea la final?”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii. 

„Un american dacă s-ar uita ar zice: „Hai să încerc și eu la noi în America, poate prinde trendul ăsta și poate fac și eu bani din nunți”, că la ei nu există chestia asta. Ei merg cu cadouri simbolice.

Într-adevăr ar fi șocat pentru că noi suntem foarte mult pe comparație. Asta ne face foarte competitivi, ca și români, tot timpul suntem într-o comparație cu ceilalți: „El a făcut nuntă cu trei etaje la tort, hai să fac cu patru etaje”. Tot timpul să avem mai mult decât celălalt, să avem diferit.”, a spus Mircea Bravo. 

„Nu știu dacă regăsim în film, n-aș vrea să dăm spoilere, dar era tradiția cu strigătul darului la final”, a spus Georgiana Ioniță Toader. 

„La noi în film e o nuntă urbană, o nuntă de la oraș, astfel încât să se regăsească toată lumea. Într-adevăr sunt multe aspecte interesante în nunta de la țară, dar nu e neapărat o nuntă de la țară, e nuntă de acum, când găsești greu sală de nunți pentru că toată lumea se căsătorește, când meniurile sunt foarte scumpe și toate chestiile de care te-ai lovit în anii ăștia la nuntă.”, a spus Mircea Bravo. 

„Tradiții și obiceiuri sunt în film? Tradițiile românești din bătrâni erau turta, dansatul găinii, furatul miresei, tradiția cu bărbieritul mirelui cu sabia.”, a spus Georgiana Ioniță Toader. 

„Acum sunt tradiții mult mai frumoase, de exemplu să aplauzi când vine friptura sau dansul pinguinului. Ne-am modernizat repede. Sunt chestii mai noi.”, a spus Mircea Bravo. 

„Nuntă pe bani”, din 10 octombrie în cinematografe

Noua producție  va avea premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil. 

„Cred că dacă ați fost la o nuntă anul ăsta, ați dat bani și v-a durut mâna, haideți la film că o să simțiți emoțiile, o să le împărtășim unul cu celălalt!”, a spus Mircea Bravo la la emisiunea „Întâlnire cu arta”, de la DC News și Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel