Mircea Băsescu, reacție uluitoare după apariția noilor înregistrări

Mircea Băsescu a avut o reacție incredibilă după ce Antena 3 a difuzat noi înregistrări în care el apare alături de membrii familiei lui Bercea Mondial și recunoaște că a primit 1 milion de euro de la aceștia.

Vezi și: Mihai Gâdea a prezentat noi înregistrări explozive cu Mircea Băsescu și familia lui Bercea Mondial - VIDEO

La scurt timp după apariția înregistrărilor, Mircea Băsescu a reacţionat și a transmis că el nu a luat niciun ban, iar la fratele său, Traian Băsescu, nu a ajuns niciun leu. 

Întrebat dacă întregistrările sunt reale, Mircea Băsescu a spus, la România TV: "Cu milionul ăla, bă, ai dat până acum un milion de lei, mai dă 50 sau 30 de mii ... El nu voia să deie bani pentru un avocat ca lumea. Nu să îmi deie mie sau că mi-a dat mie ... . Cred că de un milion de euro era vorba. (...)

Eu spuneam: bă, ai cheltuit un milion de euro ... Anghel Stanciu se tot plângea că a cheltuit un milion de euro ca să-l scoată pe Bercea din închisoare. Eu spuneam: bă, ai dat un milion de euro, ce ți-e să mai dai 30 mii la un avocat să îl scoatem pe Bercea din puşcărie".

Mircea Băsescu a arătat că i-a recomandat un avocat şi că l-a încurajat tot timpul: "Şi le-am spus de mii de ori: bă, nu daţi bani la nimeni".

Întrebat despre faptul că a fost ameninţat cu înregistrări în care el spune că banii au ajuns şi la fratele său, Traian Băsescu, Mircea Băsescu a spus: "Minte! S-ar putea ... Ştiu eu ... Poate eram beat ... dar minte. La preşedintele ţării nu au ajuns bani sub nicio formă. Nici de la Căpăţână, nici de la ... (...) Mie nu mi-a dat nimeni bani şi nu spune nimeni că mi-ar fi dat mie bani, în afară de Ciutacu". 

Citește și: Noi imagini devastatoare pentru familia Băsescu - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel