Mircea Badea vrea ca toată România să-l cunoască pe Decebal Isachi. Ce a făcut politicianul

Scutaru Cristina / 02 aug 2018 / 09:03 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit la Antena 3 despre un primar care merită lăudat după ce a luat o decizie extraordinară, lucru care, într-o Românie normală, ar trebui să fie un lucru la ordinea zilei.

Este vorba despre primarul din Dolhasca care a hotărât să renunțe la organizarea Zilelor Orașului pentru a avea bani pentru repararea drumurilor și podețelor distruse de inundații. Edilul Decebal Isachi (PNL) a făcut acest anunț, lucru apreciat de Mircea Badea, în contextul în care aproape toți primarii dau bani artiștilor pentru a susține diferite concerte în loc să facă lucruri utile cum ar fi școli, spitale sau străzi.

”Primul primar zdravăn la cap”

”Aș vrea să îmi fac buletin de Dolhasca pentru că vreau, ca la alegerile viitoare, să-l votez pe actualul primar. Sunt fanul lui! Este foarte tare. (...) Vă dați seama că dacă îl laud pe primarul PNL din Dolhasca îi fac rău... Nu asta este intenția mea! Iată primul primar zdravăn la cap. Renunță să dea bani la artiști ca să facă dracului ce trebuie să facă, cum ar fi școală, stradă și spital, în acest caz, străzi. Îl iubesc pe acest primar. Nu îl cunosc, dacă mă iei repede nici nu știu unde este Dolhasca. Bravo lui! Vreau să-l votez, vreau să fie primarul meu", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Dolhasca este al optulea centru urban al județului Suceava, cu o populație de peste 10.000 de locuitori.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24