Mircea Badea vorbește despre RENUNȚAREA la emisiunea "În gura presei"

Scutaru Cristina / 14 sep 2017 / 09:31 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

După 13 ani la celebra măsuță, Mircea Badea a vorbit despre renunțarea la emisiunea "În gura presei".

[citeste si]

Pe data de 13 septembrie, realizatorul TV a împlinit 13 ani de emisiune. Mircea Badea a spus că speră ca anul acesta să fie ultimul de "În gura presei". Dacă ne uităm la audiență, cu siguranță telespectatorii nu vor acest lucru. Mircea Badea a povestit miercuri seară că uitase că s-au împlinit 13 ani petrecuți la celebra măsuță.

"A fost 13 septembrie. Știți ce se întâmpla pe 13 septembrie 2004? Pe 13 septembrie 2004 am început emisiunea de la măsuță. Coafura rezistă. Mi-a zis o prietenă, în urmă cu câteva zile, că urmează 13 septembrie și că fac un număr de ani la măsuță. Apoi am uitat instantaneu. Mi-a mai amintit cineva acum înainte de emisiune. În cazul acestei emisiuni nu ai ce să spui decât: 'la mulți ani cu executare!'.

Am început acum al paisprezecelea an. Să sperăm că va fi ultimul. Chiar să sperăm acest lucru din toată inima, din tot ficatul, din tot pancreasul. În cel mai optimist scenariu, nici nu completăm acest an. Îl lăsăm așa, adică să fie 13 ani și un pic. Deci haideți să sperăm că este ultimul an, din multe motive... Am avut și suișuri, am avut și coborâșuri. Oricum dacă nu mi-ar fi amintit cele două persoane, nici nu aș fi remarcat că am făcut 13 ani la măsuță", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23