Mircea Badea: Un nou scandal în USR, o să muriți de râs

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat amuzat situația din USR. 

”Un nou scandal în USR, o să muriți de râs. Nu există ceva mai tare.” a spus Mircea Badea, despre reluarea numărătorii voturilor de la alegerile interne din USR, pentru Biroul Național. Ionuț Moșteanu a afirmat că a fost o eroare de soft, pentru că toate buletinele electronice n-au fost scanate corect. 

”A ajuns USR să ne spună cât de nasoi sunt IT-iștii, de beliră votul USR-ist. Nu există nimic mai tare! Deci cum, USR-iștii înjură IT-iștii? Foarte tare! Cum, n-au fost în stare într-un partid cât măsuța asta să facă niște alegeri electronice? Nu, n-au fost în stare. USR a spus de 488 de mii de ori, declanrându-se indignat de faptul că românii din străinătate au stat la cozi, că putea să se facă un sistem electronic... inclusiv Ponta, care nu e din USR, dar putea fi, asta n-ar fi tare? Nu, ar fi chiar previzibil. Ponta, l-am auzit chiar  pe Ponta spunând: cum, dom`ne acum putem plăti cu cardul oriunde pe Net și nu e nicio problemă, de ce nu se poate face un sistem astfel încât să putem vota de la computer sau chiar de la telefon? Voi, ăștia care sunteți buni la spus lozinci din două, maximum trei cuvinte, bă, n-ați fost în stare la voi în partidulețul vostru miiiic, miculuț, n-ați fost în stare să faceți un sistem și acum trebuie să numărați de mână.” a comentat Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

”Atât de penibili sunt ăștia, cum îi scoți din lozincile lor inepte și din câteva fixații bolnăvicioase, după părerea mea, cu privire la smartphoane, IT și net, cum o dau de gard. N-ai cum să nu-ți dorești să conducă ăștia România. O să râd mult! The sky is the limit! Bagă, USR-istule, bagă! ” a mai comentat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel